House

Nej, jag missade house. Grannarna kom in och skulle gratta och stannade i nästan en timme. Fast dom är hur gulliga som helst, man ska inte klaga. Jag borde nog gå och lägga mig, men eftersom man har sovit halva dagen idag så är jag inte så jätte trött. Mamma säger att vi ska gå till doktorn imorgon. Jag mår faktiskt inte bra men jag saknar mina kompisar. Söta CG la tom ut en bild på bilddagboken för att gratta mig. Jag får tårar i ögonen när jag tänker på hösten, att vi inte kommer att ses varje dag, alla vi. Men som tur är ska det flesta också gå Sannarp men dom som ska gå gymnasium typ 2 timmar härifrån. Hur gör man då? Jag skulle bara vilja önska snygga CK lycka till nu.. hon ska nämligen resa bort och hälsa på sin pojkvän i Holland.

Nej nu ska jag krypa in i säng med en varm kopp te och en skvaller tidning och förhoppningsvis mår jag bättre imon. Kommer sakna dig CK hade gött och shoppa loss i Paris ;)

bisous

lite smått och gott..


Byxorna är köpta på Jepson, men kan hittas på nelly


Har lite svårt att rotera bilderna de har sin egen vilja..
Men dessa shorts är också hilfiger och

15 ÅR!!

HAPPY BIRHTDAY TO ME!!

traalalalaa, jag har precis pratat med mina mycket fina vänner på telefon. Usch va jag saknar som! Jag är nämligen sjuk idag igen!  :( Men tack vare dom har jag fått ett litet leende på läppparna iallafall!

7.00 blev väckt av en mycket söt vovve tillsammans med min mamma och kära syster. Sedan öppnade jag paket och så hade vi en hetsig diskution om att jag skulle gå till skolan. Men såklart vann lilla mamma, jag orkade inte så emot. Jag missar faktiskt bara Engelska och svenska. Vi skulle till Träningkompaniet efter lunch men jag hade ändå inte fått vara med. Jag lyckades få i mig en tårtbit och sedan somna om.
11.45 Jag vaknar..

12.27 Mina allra bästa vänner ringer <3
13.30 tittar på daziel and pascoe (på bbc entertainment) medanst jag sitter här och bloggar.

Jag lovar att jag ska uppdatera senare med bilder på presenter..

vi hörs senare,
bisous


Bihålsinflammation

NEJ! Jag vägrar! Jag känner mig helt frisk men mamma insisterar att jag stannar hemma imon. Jag vill inte!! Jag har bestämt mig att jag ska till skolan. Hon tror att jag har bihålsinflammation, det kan jag garantera att jag inte har! Inte för att jag vet va det är för nåt.. 
 
Men annars har jag bara tittat på tv och spelat lite på min kära gitarr. Jag blev mycket lycklig när jag såg att Gossip Girl gick i repris (Y) kl.15.10 - 16.10  Nate måste va en av dom snyggaste på denna jord. Helt sjukt. Sen kom Gillmore Girls mm. Har precis duschat ska nu ferna håret och hoppa i säng. Ska gå och lägga mig så snart som möjligt, vill ju vara frisk imon ju! Ok, men godnatt alla mina fina besökare.

Bisous


30/3

Usch fy och blä på att vara sjuk, det suger verkligen till 100%. Suck. Men jag har i alla fall min längtan som driver på, för det är faktiskt ingen vanlig dag imon, nej för det är min födelsedag! Äntligen.. Jag längtar så in i bomben fast egentligen vet jag inte riktigt varför jag har fått en kamera och en gitarr i förskott och jag vet exakt vad jag kommer att få imon men ändå är det något speciellt :))

Förhoppningsvis släpper hostan så jag kan gå till skolan imon.

Neeeeej. Mamma kom precis in och sa nej du får stanna hemma imon med. Jag vägrar. Vänta lite nu? Sa jag verkligen sådär? Vill jag gå till skolan? Hmm jag MÅSTE verkligen vara sjuk. Aja vi får väl se imon.

Nu måste jag gå och snyta mig igen,

bisous


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0